Komunikasi karo Supplier? Supplier
Gracie Cai Ms. Gracie Cai
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Kontak Supplier

Chuangying Electronics Co.,Ltd

Home > Produk > PC Lapisan Multi > Papan Circuit Komunikasi

Papan Circuit Komunikasi

Kategori produk dari Papan Circuit Komunikasi , kami produsen khusus dari Cina, Komunikasi Pcb , Komunikasi Wireless Pcb pemasok / pabrik, produk berkualitas tinggi grosir Papan Sirkuit Komunikasi Optik R & D dan manufaktur, kita duwe sampurna sawise-sales layanan lan technical support. Delengen kerjasama sampeyan!

Kabeh Produk

  • Modul cerdas ngontrol papan sirkuit multi-lapisan

    Modul cerdas ngontrol papan sirkuit multi-lapisan

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Intelligence manungsa ora ana watesan. Kepinteran Artifisial minangka AI yaiku ilmu teknis anyar sing nyinaoni lan ngembangake teori, metode, teknik, lan aplikasi kanggo simulasi, nggedhekake, lan nggedhekake kapinteran manungsa, sing uga berkembang kanthi cepet sajrone taun-taun ulang taun. Papan sirkuit cetak...

  • Papan emas driji papan cetak emas

    Papan emas driji papan cetak emas

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Konektor driji emas utawa ujung emas, lebokake siji ujung PCB menyang slot kertu konektor, lan gunakake pin konektor konektor minangka outlet kanggo sambungan eksternal saka pcb, saengga pad utawa kulit tembaga kontak karo pin sing cocog posisi sing cocog kanggo entuk tujuan konduksi. Pad utawa tembaga iki dilapisi...

  • Perangkat lunak jaringan sing diterusake pcb

    Perangkat lunak jaringan sing diterusake pcb

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Ngalih minangka piranti jaringan sing digunakake kanggo diterusake sinyal listrik (optik). Bisa nyedhiyakake jalur sinyal eksklusif kanggo rong jaringan jaringan saklar akses. Switch paling umum yaiku saklar Ethernet. Sing liyane umum yaiku swara swara telpon, switch serat, dll. Amarga ujung-ujung komunikasi kasebut...

  • Papan sirkuit mesin fax

    Papan sirkuit mesin fax

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Mesin facsimile ngudhunake asal-usul sing dikirim menyang pirang-pirang unit cilik (diarani piksel), banjur informasi padhang saka unit-unit cilik kasebut kanthi bertukar dadi sinyal listrik kanthi piranti konversi fotoelektrik, lan banjur dikirim menyang saluran sawise digedhekake, dikodifikasi utawa dimodifikasi ....

  • Papan sirkuit produk Loudspeakers

    Papan sirkuit produk Loudspeakers

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Speaker kasebut minangka piranti transducing sing ngowahi sinyal listrik dadi sinyal akustik. Kinerja speker duwe pengaruh gedhe ing kualitas swara. Penutur minangka komponen paling lemah ing peralatan audio, lan uga minangka komponen paling penting kanggo efek swara. Ana macem-macem jinis pamicara, lan rega beda....

  • Papan sirkuit cilik dicithak USB cilik

    Papan sirkuit cilik dicithak USB cilik

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Universal Serial Bus (singkatan: USB minangka standar bis serial lan spesifikasi teknis antarmuka input lan output.Ing digunakake ing produk komunikasi informasi kayata komputer pribadi lan piranti seluler, lan wis ditambahi menyang peralatan fotografi lan televisi digital (pesawat) -top kothak).), Konsol game lan...

  • Papan sirkuit Bluetooth

    Papan sirkuit Bluetooth

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Headset Bluetooth yaiku aplikasi teknologi Bluetooth menyang headset tanpa tangan, ngidini pangguna supaya ora bisa ngganggu kabel, kanthi ngobrol lan bebas kanthi macem-macem cara. Bluetooth minangka spesifikasi komunikasi kabel jarak cilik sing murah murah. Komputer notebook Bluetooth minangka komputer notebook...

  • Piranti komunikasi kecemplung pcb warna ireng emas

    Piranti komunikasi kecemplung pcb warna ireng emas

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Piranti komunikasi kabel khusus nyedhiyakake komunikasi peralatan serial, komunikasi bis profesional, komunikasi Ethernet industri, lan peralatan konversi antarane macem-macem protokol komunikasi. Perangkat komunikasi nirkabel utamane nirkabel AP, jambatan nirkabel, kertu jaringan nirkabel, arene nirkabel, antena lan...

  • Piranti komunikasi nirkabel dicithak papan sirkuit

    Piranti komunikasi nirkabel dicithak papan sirkuit

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Komunikasi nirkabel nggunakake gelombang radio tinimbang kabel kanggo entuk komunikasi ing antarane piranti. Cara komunikasi iki nduweni kaluwihan lan pangopènan sing cepet lan prasaja, ora kena pengaruh saka lingkungan terrain situs, lan biaya ora dhuwur. Kekayaan produk bisa ketemu jarak komunikasi lan komunikasi...

  • PB gratis lingkungan RoHS nglindhungi PCB

    PB gratis lingkungan RoHS nglindhungi PCB

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    PB free RoHS Lead free circuit board. Nglindhungi sing utomo. Papan Sirkuit Multi-Lapisan. Kanggo nambah area sing bisa dipasang kabel, papan multilayer nggunakake papan kabel utawa tunggal kabel liya. Nganggo lapisan bathi dobel lan rong lapisan sisih njaba, papan sirkuit dicithak sing ganti kanthi sistem posisi lan...

  • Loro papan sing beda ing siji panel pcb lapisan

    Loro papan sing beda ing siji panel pcb lapisan

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Siji papan gedhe lan siji papan cilik ing siji panel. Yen papan ukuran gedhe duwe erea kanggo papan cilik, supaya bisa dipasang panel bisa ngirit biaya lan materi. Kajaba iku, sawetara papan ukuran cilik, yen outline ora akeh rumit lan bisa panel bebarengan, uga menehi saran supaya bisa ngirit biaya lan materi. Luwih...

  • ENIG Sekawan papan sirkuit lapisan

    ENIG Sekawan papan sirkuit lapisan

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Emas penyemplung uga diarani ENIG, kanthi solderability apik lan permukaan sing rata, bisa terus luwih dawa karo kahanan saham sing apik. Papan Sirkuit Multi-Lapisan. Kanggo nambah area sing bisa dipasang kabel, papan multilayer nggunakake papan kabel utawa tunggal kabel liya. Nganggo lapisan bathi dobel lan rong...

  • Papat papan sirkuit komunikasi

    Papat papan sirkuit komunikasi

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Papan Sirkuit Multi-Lapisan. Kanggo nambah area sing bisa dipasang kabel, papan multilayer nggunakake papan kabel utawa tunggal kabel liya. Nganggo lapisan bathi dobel lan rong lapisan sisih njaba, papan sirkuit dicithak sing ganti kanthi sistem posisi lan bahan ikatan insulasi lan pola konduktif salaras miturut...

  • Bola Grid Array Paket Papan sirkuit driji emas

    Bola Grid Array Paket Papan sirkuit driji emas

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Memori sing dibungkus nganggo teknologi BGA bisa nambah kapasitas memori nganti loro nganti kaping telu nalika volume ora owah. Dibandhingake karo TSOP, BGA duwe ukuran sing luwih cilik, kinerja dissipation panas sing luwih apik lan kinerja listrik. Teknologi bungkusan BGA wis nambah kapasitas panyimpenan saben inci...

  • Jaringan emas sawetara lapisan PCB rumit

    Jaringan emas sawetara lapisan PCB rumit

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Papan lapis dicithak 12 lapisan, bahan FR4, kekandelan papan 2.4mm, driji emas. Konektor driji emas utawa ujung emas, lebokake siji ujung PCB menyang slot kertu konektor, lan gunakake pin konektor konektor minangka outlet kanggo sambungan eksternal saka pcb, saengga pad utawa kulit tembaga ing kontak karo pin sing...

  • 1.6mm HOZ ENIG 4 lapisan PCB

    1.6mm HOZ ENIG 4 lapisan PCB

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Ukuran permukaan emas mlebu kanggo lapisan multi-4, 4 lapisan. Papan papan 1.6mm, kekandelan tembaga HOZ Papan Sirkuit Multi-Lapisan. Kanggo nambah area sing bisa dipasang kabel, papan multilayer nggunakake papan kabel utawa tunggal kabel liya. Nggunakake lapisan rong sisih lan rong lapisan sisih njaba, papan sirkuit...

  • Werna ireng 1.6mm 1OZ 8L PCB

    Werna ireng 1.6mm 1OZ 8L PCB

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Wolung topeng warna topeng ireng, emas kecemplung lan ketebalan tembaga 1OZ. Papan Sirkuit Multi-Lapisan. Kanggo nambah area sing bisa dipasang kabel, papan multilayer nggunakake papan kabel utawa tunggal kabel liya. Nggunakake lapisan rong sisih lan rong lapisan sisih njaba, papan sirkuit dicithak sing uga disusun...

  • 1.6MM 1OZ 6L ENIG PCB

    1.6MM 1OZ 6L ENIG PCB

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Topeng solder ireng enem lapisan, ketebalan tembaga 1OZ lan emas kecemplung. Siji masalah minyak lenga ireng ora apik kanggo didandani kaya warna. Dadi nalika ngrancang PCB, yen kudu milih warna ireng, kudu nimbang faktor iki. Papan Sirkuit Multi-Lapisan. Kanggo nambah area sing bisa dipasang kabel, papan multilayer...

  • Impionance control strip multi-layer board circuit board

    Impionance control strip multi-layer board circuit board

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Papan sirkuit kanthi jalur impedansi, jalur impedansi diwenehake kanthi akeh antarmuka, lan komponen impedansi diluncurake ing antarane antarmuka, lan resistensi komponen impedansi yaiku nilai impedansi sing padha karo komponen fungsional ing papan sirkuit, lan impedansi jalur lan komponen liyane ing papan sirkuit Ora...

  • Ngontrol cerdas 4 Papan sirkuit lapisan

    Ngontrol cerdas 4 Papan sirkuit lapisan

    • Kemampuan Supply: 10000sqm/month

    Intelligence manungsa ora ana watesan. Kepinteran Artifisial minangka AI yaiku ilmu teknis anyar sing nyinaoni lan ngembangake teori, metode, teknik, lan aplikasi kanggo simulasi, nggedhekake, lan nggedhekake kapinteran manungsa, sing uga cepet banget sajrone taun-taun reken. Papan sirkuit cetak kontrol cerdas...

China Papan Circuit Komunikasi Supplier

Kanggo peralatan kontrol industri komunikasi kabel lan peralatan komunikasi nirkabel. Peralatan komunikasi berwayar utamane ngenalake komunikasi peralatan serial kanggo lapangan industri, komunikasi jinis bus profesional, komunikasi Ethernet industri lan peralatan konversi antarane macem-macem protokol komunikasi, kalebu router, switch, modem lan peralatan liyane. Perangkat komunikasi nirkabel utamane kalebu AP nirkabel, jambatan nirkabel, kertu jaringan nirkabel, arter kilat nirkabel, antena lan peralatan liyane. Komunikasi uga kalebu komunikasi militer lan komunikasi sipil

Produk anyar

Dhaptar Produk sing gegandhengan